Match i Division 5 Södermanland, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-30 kl 14:00
Arena: Runavallen
Publik: 60

Nykvarns SK dominerade matchen mot Runtuna IK på Runavallen med en imponerande 4-2-seger.

Det var Alex Hellberg som öppnade målskyttet för Runtuna IK i den 19:e minuten, men Nykvarns SK svarade snabbt med två mål från Robin Eriksson och Adrian Makota Ström i den 23:e och 25:e minuten.

Sakarias Sveningsson utökade sedan ledningen för Nykvarns SK till 3-1 i den 31:a minuten innan Anders Jernér reducerade för Runtuna IK i den 60:e minuten.

Nykvarns SK visade sin styrka när Badou Cham satte en straff i den 64:e minuten och fastställde slutresultatet till 4-2 till bortalaget.

Matchen präglades av hårda dueller och intensivt spel, vilket resulterade i flera varningar från domaren Valentin Covalciuc. Christoffer Spets fick en varning för Nykvarns SK, medan Albin Jonsson Dahlberg och Adrian Makota Ström fick varningar för sina lag.

Publiken på Runavallen, bestående av cirka 60 åskådare, fick se en spännande match där Nykvarns SK visade klass och tog med sig tre poäng hem.