Älvsjö AIK DFF - Enskede FF (5 - 1)
Match i Division 5 Stockholm C, damer 2023
Matchstart: 2023-06-18 kl 10:15
Arena: Enskede IP 2

Älvsjö AIK DFF dominerade matchen mot Enskede FF från början till slut på Enskede IP 2 denna söndag förmiddag. Redan i den 24:e minuten satte Elsa Säävälä 1-0 för Älvsjö AIK DFF, vilket var startskottet för en målfest.

I den 30:e minuten utökade Sara Blomqvist ledningen till 2-0 för Älvsjö AIK DFF, och bara några minuter senare, i den 61:a minuten, ökade Freja-Lisa Ovefelt på till 3-0. Enskede FF hade svårt att hålla ställningarna mot ett starkt Älvsjö AIK DFF-lag.

I den 68:e minuten satte Perla Bäckberg 4-0 till Älvsjö AIK DFF, och bara två minuter senare, i den 70:e minuten, ökade Stella Welin-Berger ledningen till 5-0. En imponerande prestation av Älvsjö AIK DFF.

Enskede FF lyckades dock trösta sig med ett tröstmål i den 90:e minuten genom Cecilia Kvarzell, vilket resulterade i slutresultatet 5-1 till Älvsjö AIK DFF.

Älvsjö AIK DFF fortsätter att leda tabellen i Division 5 Stockholm C, damer, medan Enskede FF ligger näst sist och behöver jobba hårt för att klättra i tabellen. En imponerande seger för Älvsjö AIK DFF som visade upp ett starkt spel i dagens match.