Skogås-Trångsunds FF - Stockholm StreetSoccer FF 3 - 1

Skogås-Trångsunds FF - Stockholm StreetSoccer FF (3 - 1)
Matchstart: 2023-04-21 kl 20:00
Arena: Nytorps Mosse IP 1
Publik: 55

Det var en intensiv match mellan Skogås-Trångsunds FF och Stockholm StreetSoccer FF på Nytorps Mosse IP 1. Inför en publik på 55 personer satte båda lagen upp ett hårt tempo från start.

Det dröjde inte länge innan hemmalaget tog ledningen genom Milan Klickovic, som prickade in bollen i nätet i den åttonde minuten. Skogås-Trångsunds FF fortsatte att pressa på och ökade sin ledning med ett mål av Ramzi Shawky i den nittonde minuten.

Första halvlek avslutades med 2-0 till hemmalaget, men båda lagen fortsatte att kämpa hårt i den andra halvleken. Viggo Villingstam från Skogås-Trångsunds FF och Didrik Andersson Persberg från Stockholm StreetSoccer FF drog på sig varsin varning tidigt i andra halvlek.

I den 81:a minuten lyckades Stockholm StreetSoccer FF reducera genom Denni Tvrtkovic, men det var inte tillräckligt för att komma ikapp. Ramzi Shawky satte sitt andra mål för kvällen i den 88:e minuten och säkrade därmed Skogås-Trångsunds FF segern med 3-1.

Matchen präglades av hårt arbete och intensiva dueller, och det var Skogås-Trångsunds FF som drog det längsta strået denna fredagskväll. Domaren Jafar Abdelkader höll ordning på spelet med stöd av assisterande domare Ahmad Al Khateeb och Simon Saveland. En välspelad match som visade på god fotboll från båda lagen.