Preben BoIS - Tullinge Triangel Pojkar FK 1 - 1

Preben BoIS - Tullinge Triangel Pojkar FK (1 - 1)
Match i Division 5 Stockholm Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-01 kl 20:00
Arena: Hägerstensåsens BP 1
Publik: 12

Matchen mellan Preben BoIS och Tullinge Triangel Pojkar FK på Hägerstensåsens BP 1 på måndag kväll slutade oavgjort 1-1.

Det första målet kom i den 40:e minuten när Tullinge Triangel Pojkar FK:s Tobias Brasileiro Reyes slog in bollen och tog ledningen med 0-1.

I den 49:e minuten fick Preben BoIS:s Eric Hörnell en varning av domaren Amir Sirbic.

I den 81:a minuten fick Tullinge Triangel Pojkar FK:s Samir Hammami en varning, följt av ytterligare en varning för Theo Almroth i den 83:e minuten.

I den 86:e minuten fick även Preben BoIS en varning, denna gång för Amir Khavari.

I den 90:e minuten lyckades Preben BoIS kvittera när Johan Ekman satte bollen i mål, vilket innebar slutresultatet 1-1.

Trots flera varningar och målchanser från båda lagen lyckades ingen av dem dra ifrån och matchen slutade med en poäng till vardera lag inför en publik på endast 12 personer.