Mälarhöjden-Hägersten FF - Skogås-Trångsunds FF 1 - 2

Mälarhöjden-Hägersten FF - Skogås-Trångsunds FF (1 - 2)
Match i Division 5 Stockholm Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-13 kl 14:00
Arena: Hägerstensåsens BP 1
Publik: 75

Mälarhöjden-Hägersten FF mötte Skogås-Trångsunds FF på lördag eftermiddag på Hägerstensåsens BP 1 inför en publik på 75 personer. Domaren 150150 och assisterande domare Robin Yorulmaz och Yousif Basil Jollow tog hand om matchen.

Redan i den sjuttonde minuten drog Mohsin Kohestani på sig en varning för Skogås-Trångsunds FF. Två minuter in i den andra halvleken gjorde Noel Rygaard mål för Skogås-Trångsunds FF och tog ledningen på 0-1. Aziz Fransis drog sedan på sig en varning för Mälarhöjden-Hägersten FF, och bara några minuter senare fick även Teodor Jonsson en varning.

I den sjuttionde minuten gjorde Valentino Skëndo ett mål för Skogås-Trångsunds FF och satte siffrorna på 0-2. Manolis Metaxas gjorde en straff och reducerade för Mälarhöjden-Hägersten FF i den 73:e minuten till 1-2. Ali Al-Harbi fick då en varning för Mälarhöjden-Hägersten FF, och i minut 80 drog Ramzi Shawky på sig en varning för Skogås-Trångsunds FF.

Noel Rygaard och André Roland Fredrik Eriksson, tränare för Skogås-Trångsunds FF, drog då på sig varsin varning i minut 82 och 90, medan Albin Kristersson och Mohamed Malek fick varsin varning i den nittionde minuten. Matchen slutade med en seger för Skogås-Trångsunds FF på 1-2.