Stockholm StreetSoccer FF - Tullinge Triangel Pojkar FK 4 - 0

Stockholm StreetSoccer FF - Tullinge Triangel Pojkar FK (4 - 0)
Matchstart: 2023-05-13 kl 14:00
Arena: Mälarhöjdens IP 1
Publik: 55

I en böljande match på Mälarhöjdens IP 1 möttes Stockholm StreetSoccer FF och Tullinge Triangel Pojkar FK i en händelserik match i Division 5 Stockholm Södra för herrar.

Matchen inleddes jämnt och det dröjde till den 22:a minuten innan första målet föll. Isak Alfredsson stod för ett snyggt mål och gav Stockholm StreetSoccer FF ledningen med 1-0. Innan halvtid hann även Denni Tvrtkovic utöka ledningen till 2-0.

I andra halvlek fortsatte Stockholm StreetSoccer FF att dominera och i den 59:e minuten utökade Edward Owusu ledningen till 3-0. Bara två minuter senare var det återigen Denni Tvrtkovic som prickade in 4-0 och säkrade segern för hemmalaget.

Matchen bjöd även på några tuffa situationer där både Victor Rassuli från StreetSoccer FF och Lucas Krüger från Tullinge Triangel Pojkar FK drog på sig varsitt gult kort.

När domaren Jonathan Lindqvist blåste av matchen stod det klart att Stockholm StreetSoccer FF vunnit med 4-0 inför en publik på 55 personer på Mälarhöjdens IP 1. En välförtjänt seger för hemmalaget efter en stark insats på planen.