Årsta FF - BK Fyren (0 - 3)
Match i Division 5 Stockholm Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-02 kl 20:00
Arena: Västberga IP 1

BK Fyren segrade mot Årsta FF med 0 - 3 under fredagskvällens match på Västberga IP 1. Publiksiffran var nere på noll och domarna för dagen var Nour-Eddine Ait Lhadj, Melvin Mahovic och Ahmad Al Khateeb. Matchen var en del av Division 5 Stockholm Södra för herrar.

BK Fyren visade sin styrka i matchen när Simon Enström öppnade målskyttet efter 38 minuter. Efter en tid i viloläge fick Årsta FF två gula kort i rad för Abdikarim Muuse och Salah Gharib efter 58 minuter in i matchen. Detta satte BK Fyren i förarsätet när Simon Enström gjorde sitt andra mål för dagen efter 67 minuter, vilket blev ett nickmål.

Till Årsta FF:s förfäran fick de ytterligare ett gult kort för Abdikarim Muuse efter 77 minuter vilket ledde till att han blev utvisad. BK Fyren fortsatte att dominera matchen när Simon Enström gjorde sitt tredje mål för dagen med ett hat trick efter 80 minuter. Årsta FF:s fasta situationer hotade BK Fyren i slutminuterna men de kunde hålla sitt försvar och vann matchen med 0 - 3. Bashar Wahid från Årsta FF och Simon Dahlqvist från BK Fyren fick varsin varning i matchens sista minut.