Tullinge Triangel Pojkar FK - Skogås-Trångsunds FF 0 - 2

Tullinge Triangel Pojkar FK - Skogås-Trångsunds FF (0 - 2)
Match i Division 5 Stockholm Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-09 kl 20:00
Arena: Brantbrinks IP 2
Publik: 44

Det var en spännande match mellan Tullinge Triangel Pojkar FK och Skogås-Trångsunds FF på Brantbrinks IP 2, inför en publik på 44 personer. Domaren David Manea höll i trådarna med assistans av Alijan Hashimi och Adam Güclü.

Det var Skogås-Trångsunds FF som tog ledningen i den 32:a minuten när Ramzi Shawky snyggt placerade in bollen i nätet, och därmed gjorde det 0-1 till bortalaget. Tullinge kämpade för att komma tillbaka in i matchen men hade svårt att hota Skogås-Trångsunds försvar.

I den 62:a minuten utökade Skogås-Trångsunds sin ledning när Emil Barrén lyckades få in bollen i mål och därmed stod det nu 0-2 till bortalaget. Tullinge försökte desperat att komma tillbaka men hade svårt att skapa riktigt farliga chanser.

Matchen präglades även av en del hårda tacklingar och i den 64:e minuten drog Viggo Villingstam på Skogås-Trångsunds FF på sig en varning, följt av Ali Khalid Ali på Tullinge i den 75:e minuten. Även Mohamed Malek på Skogås-Trångsunds FF fick en varning i den 87:e minuten.

När slutsignalen ljöd stod det klart att Skogås-Trångsunds FF vunnit matchen med 0-2 efter två välplacerade mål. En väl genomförd match av bortalaget medan Tullinge återvänder till träningen för att förbereda sig inför nästa match.