BK Fyren - Årsta FF (2 - 0)
Match i Division 5 Stockholm Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-16 kl 20:00
Arena: Västberga IP 1

BK Fyren tog emot Årsta FF på Västberga IP 1 inför en tom läktarplats en kväll i augusti. Domaren Magnus Clarke hade full koll på matchen med sina assisterande domare Baran Tokat och Mirac Alp.

Matchen började relativt lugnt, men det dröjde inte länge innan det började hettas till på planen. I den 37:e minuten drog Martin Stensveden på Årsta FF på sig en varning, och bara några minuter senare, i den 47:e minuten, satte Jacob Borssén i BK Fyren 1-0 och tog ledningen för hemmalaget.

I den andra halvleken fortsatte det att bli heta känslor på planen, med flera varningar utdelade åt båda lagen. I den 89:e minuten fick Yousef Khobeyeb Arfaoui i Årsta FF sitt andra gula kort och blev utvisad.

När matchen närmade sig sitt slut passade Patrik Vestermark på att sätta 2-0 till BK Fyren i den 95:e minuten och säkra segern för sitt lag.

Efter slutsignalen stod det klart att BK Fyren hade vunnit med 2-0 mot Årsta FF i Division 5 Stockholm Södra. En intensiv match med många händelser och dramatik på planen.