Mälarhöjden-Hägersten FF - Stockholm Södra FF 6 - 1

Mälarhöjden-Hägersten FF - Stockholm Södra FF (6 - 1)
Match i Division 5 Stockholm Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-26 kl 14:00
Arena: Hägerstensåsens BP 1
Publik: 46

Mälarhöjden-Hägersten FF tog en övertygande seger mot Stockholm Södra FF med hela 6-1 på Hägerstensåsens BP 1 inför en publik på 46 personer.

Matchen inleddes jämnt men det var hemmalaget som tog ledningen i den 42:a minuten genom Albin Kristersson. Strax innan halvtid utökade Alexander Jonsson ledningen för Mälarhöjden-Hägersten FF och gick till pausvila med en 2-0 ledning.

I den andra halvleken fortsatte hemmalaget att dominera och målen haglade in. Omar El Mahi gjorde 3-0 i den 51:a minuten och Albin Kristersson satte sitt andra mål i matchen i den 53:e minuten. Med en 4-0 ledning var det inget snack om saken att Mälarhöjden-Hägersten FF skulle ta hem segern.

Efter ett mål av Omar El Mahi i den 61:a minuten och ett reduceringsmål av Otis Björk för Stockholm Södra FF i den 78:e minuten stod det 5-1 till hemmalaget. I slutskedet av matchen satte Alfred Svartbo Lundkvist sitt andra mål och fastställde slutresultatet till 6-1 till Mälarhöjden-Hägersten FF.

Matchen präglades av hårda dueller och flera varningar delades ut av domaren Tommy Marshall, bland annat till Saiid Abdiraxman Maxamed och Alfred Svartbo Lundkvist från Mälarhöjden-Hägersten FF samt Burak Bulduk och Ludwig Walles från Stockholm Södra FF.

En väl genomförd match av Mälarhöjden-Hägersten FF som visade upp ett effektivt anfallsspel och en stabil defensiv. Stockholm Södra FF får återvända till träningsplan för att förbättra spelet inför kommande matcher.