Skogås-Trångsunds FF - FK Ekipa (9 - 1)
Match i Division 5 Stockholm Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-15 kl 20:00
Arena: Nytorps Mosse IP 1

Det var en enkel match för Skogås-Trångsunds FF när de mötte FK Ekipa på Nytorps Mosse IP 1 i Division 5 Stockholm Södra. Redan från start visade hemmalaget upp sitt dominanta spel och gick till attack.

Det dröjde inte länge innan målen började trilla in för Skogås-Trångsunds FF. Milan Klickovic öppnade målskyttet redan i första minuten, följt av mål av Isak Säfström, Ramzi Shawky och Zakarias Enberg som alla snabbt ökade på ledningen till 5-0 innan halvtidsvilan.

I den andra halvleken fortsatte Skogås-Trångsunds FF att dominera matchen med ytterligare två mål av Ramzi Shawky och ett hat trick av Zakarias Enberg. Ekipa lyckades dock få in en tröstpris när Benjamin Bajic reducerade till 7-1.

Matchen tog en mörk vändning när Haris Dzevlan från FK Ekipa fick sitt andra gula kort och blev utvisad. Skogås-Trångsunds FF utnyttjade fördelen och Noel Rygaard satte in en straffspark för att öka ledningen till 8-1. Slutligen satte Zakarias Enberg sitt tredje mål för matchen och fastställde resultatet till 9-1 för Skogås-Trångsunds FF.

En övertygande seger för hemmalaget och en tuff förlust för FK Ekipa som fick kämpa mot ett starkt och målglatt Skogås-Trångsunds FF.