Match i Division 5 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-04-23 kl 16:00
Arena: Eriksdalsparken konstgräs, Olsfors
Publik: 60

Bollebygds SK och Limmareds IF möttes i en spännande division 5-match på lördagseftermiddagen på Eriksdalsparken konstgräs i Olsfors. Publiksiffran var 60 personer och domaren för matchen var Abdulkadir Hassan Haile. Assisterande domare var Berbir Teljigovic och Hassan Othman.

Matchen började med ett mål från Limmareds IF. Adam Josefsson gjorde sitt lag glada genom att göra ett tidigt mål och sätta bollen bakom Bollebygds SK:s målvakt. Men Bollebygds SK svarade direkt genom Sajad Mohammadi, som också gjorde mål och kvitterade resultatet efter bara fem minuter.

Efter det fortsatte Limmareds IF att kämpa på och snart lyckades de göra ytterligare ett mål av Hassan Soleymani. Adam Josefsson som gjorde sitt andra mål i matchen och gjorde ställningen 3-1 strax innan halvtidspausen.

Bollebygds SK var verkligen motiverade att vinna och började andra halvlek med att kämpa ännu hårdare. Sajad Mohammadi gjorde sin andra mål i matchen genom en nick och sänkte Limmareds IF:s ledning.

Medan publiken höll andan, gjorde Filip Lundin Spasevski ett snabbt mål för Bollebygds SK och kvitterade ställningen till 3-3.

Sajad Mohammadi fortsatte att visa upp sitt talang och gjorde sitt tredje mål i matchen, vilket gav Bollebygds SK ledningen med 4-3.

Joel Wahlström gjorde mål efter det 81:a minuten och ökade ledningen ytterligare till 5-3. Filip Lundin Spasevski gjorde sedan sitt andra mål i matchen efter ett väl genomfört anfall av Bollebygds SK och sänkte därmed Limmareds IF.

Matchen slutade 6-3 till Bollebygds SK, som visade upp stor kämpaglöd och vilja att vinna trots att de låg under. Både spelarna och fansen var jublande efter några händelserika 90 minuter av fotboll.