Match i Division 5 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-07 kl 14:00
Arena: Lygnevi A
Publik: 128

På en solig lördagseftermiddag möttes Sätila SK och Tvärred-Vegby FC på Lygnevi A inför en publik på 128 personer. Domare Joakim Blomqvist höll i pipan med assisterande domare Albin Suntic och Robin Karlsson.

Matchen började jämnt med båda lagen skapade chanser, men det var Tvärred-Vegby FC som tog ledningen i den 42:a minuten när Adam Svenson satte bollen i nätet. Sätila SK försökte komma tillbaka men det var Tvärred-Vegby FC som ökade sin ledning i den 48:e minuten genom ytterligare ett mål av Adam Svenson.

I den 67:e minuten satte Erik Hjalmarsson spiken i kistan för Sätila SK när han gjorde 0-3 till Tvärred-Vegby FC. Trots försök från Sätila SK lyckades de inte komma tillbaka och matchen slutade 0-3 till Tvärred-Vegby FC.

Sätila SK:s Gustav Grimhusen drog på sig en varning i den 93:e minuten, men det gjorde ingen större skillnad på matchen. Tvärred-Vegby FC kunde ta med sig tre viktiga poäng från matchen och fortsätta sin framgångsrika säsong i Division 5 Västergötland Södra.