Arena: Ingsvallen A-plan
Publik: 150

Matchreferat:

Det var en solig söndagseftermiddag på Ingsvallen A-plan när Länghems IF tog emot Fritsla IF i en spännande match i Division 5 Västergötland Södra. Publiken hade samlats i stor skara, totalt 150 åskådare, för att få se rivalerna mötas på planen.

Det var Fritsla IF som tog ledningen redan i den 20:e minuten genom Lasse Broman, vilket fick hemmalaget att vakna till. Bara två minuter senare kvitterade Länghems IF genom Emil Svensson och strax innan halvtidspausen tog de ledningen genom Nikola Demic.

I den andra halvleken utökade Länghems sin ledning genom Martin Widenby och det såg ut att bli en klar seger för hemmalaget. Fritsla försökte komma tillbaka in i matchen men hade svårt att skapa farliga chanser framåt.

I den 91:a minuten satte Viktor Thomée spiken i kistan för Länghems genom att göra 4-1, vilket såg ut att vara matchavgörande. Fritsla reducerade sedan till 4-2 genom Lasse Broman, men det var inte tillräckligt för att hota Länghems seger.

Domaren Ajnur Mundzic blåste av matchen och Länghems IF kunde fira en viktig seger på hemmaplan. Trots viss oro från Varnarna Johan Enoksson och Viktor Thomée lyckades laget hålla undan och ta tre poäng.

Efter matchen ligger Länghems IF på en femte plats i tabellen medan Fritsla IF befinner sig på sista plats. Det var en intensiv och underhållande match som bjöd på många mål och spännande ögonblick för både spelare och publik.