Match i Division 5 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-20 kl 19:00
Arena: Sämshov A
Publik: 139

Tvärred-Vegby FC tar en övertygande seger på hemmaplan mot Länghems IF i Division 5 Västergötland Södra. Redan efter nio minuter sätter Gabriel Frilander in 1-0 för hemmalaget och bara sju minuter senare ökar Adam Svenson ledningen till 2-0.

Tvärred-Vegby FC dominerar spelet och det dröjer inte länge innan Adam Svenson hittar nätet igen och gör sitt andra mål för kvällen, vilket sätter hemmalaget i en stark 3-0-ledning redan efter 21 minuter.

Efter en tuff första halvlek lyckas Länghems IF få till ett mål genom Nikola Demic i den 86:e minuten, men det är för sent för att hota Tvärred-Vegby FC:s ledning.

Matchen avslutas med en publik på 139 personer och Tvärred-Vegby FC tar tre poäng i ligan med en slutresultat på 3-1.