Match i Division 5 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-23 kl 19:00
Arena: Lygnevi A
Publik: 50

I en spännande match i Division 5 Västergötland Södra möttes Sätila SK och Dardania IF på Lygnevi A inför en publik på 50 personer. Domaren Anders Orlinder höll i pipan med stöd från assisterande domarna Suhayb Mohammed och Esad Ramovic.

Matchen började ganska stillastående, men i den 25:e minuten hände något oväntat. Sätilas skott tog en udda takt och studsade in bakom Dardanias målvakt för ett självmål. Sätila SK ledde nu med 1-0.

Efter halvtid började Dardania IF sätta mer press på Sätila, och det dröjde inte länge förrän Albin Qela satte en balja i den 62:a minuten. Matchen var nu helt öppen. Men bara några minuter senare, i den 70:e minuten, var det Dardanias Jeton Avdija som satte bollen i mål och gav Dardania ledningen med 2-1.

Sätila försökte desperat att komma tillbaka in i matchen, men lyckades aldrig hitta målet. Istället drog de på sig två varningar, en för Anton Wallin i den 75:e minuten och en för Alexander Halvarsson Villagran i den 82:a minuten. Dardanias Arben Bislimi drog också på sig en varning i den 84:e minuten.

Matchen slutade därmed 1-2 till bortalaget Dardania IF. En dramatisk match som bjöd på både spänning och några oväntade mål. Dardania IF kunde till slut fira en välförtjänt seger på bortaplan.