Match i Division 5 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-26 kl 19:00
Arena: Björnskogsvallen
Publik: 75

En spännande match på Björnskogsvallen mellan Bollebygds SK och Fritsla IF slutade med en knapp seger för gästande laget. Redan i den första minuten blev hemmalaget drabbat av en utvisning när Simon Larsson fick sitt andra gula kort och blev tvungen att lämna planen.

Fritsla IF tog snabbt kontroll över matchen och Felix Gustavsson kunde sätta dit bollen redan efter 12 minuter och ge sitt lag ledningen. Bara en minut senare ökade Adam Hämäläinen på till 2-0 för bortalaget.

Fritsla IF fortsatte att dominera matchen men fick också flera varningar, bland annat till Zackarias Clausen, Axel Lindelöf och Lasse Broman som till slut även blev utvisad efter att ha dragit på sig sitt andra gula kort.

Trots att Bollebygds SK kämpade på lyckades de reducera i den 88:e minuten genom Filip Lundin Spasevski som satte dit en straff och gav sitt lag hopp om en kvittering. Men trots en hektisk slutspurt lyckades de inte att få in en till boll och matchen slutade 1-2 till Fritsla IF.

Totalt sett var det en intensiv match där Fritsla IF visade upp ett starkt försvarsspel och effektivitet framåt, medan Bollebygds SK hade svårt att komtra med en man mindre på planen. Publiken på Björnskogsvallen fick se en spännande fotbollsmatch med många händelser och ett Fritsla IF som kunde ta med sig tre viktiga poäng i Division 5 Västergötland Södra.