Match i Division 5 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-14 kl 18:30
Arena: Kransmossens IP A
Publik: 65

Matchen mellan Mariedals IK och Kronängs IF spelades på Kransmossens IP A inför en publiksiffra på 65 åskådare. Domaren för kvällen var Artan Buzolli, assisterad av Mohammad Taha och Bengt Stadig.

Det var Kronängs IF som tog ledningen i den 36:e minuten när Andreas Hjalmarsson lyckades nicka in bollen, 0-1. Mariedals IK svarade med två gula kort, ett till Albin Inhammar och ett till Kronängs Carl Engen innan halvtidsvilan.

I den 64:e minuten lyckades Mariedals IK kvittera matchen genom Olti Kutllovci, 1-1. Bara tre minuter senare tog hemmalaget ledningen genom Martin Pålsson, 2-1. I den 78:e minuten ökade Mariedals IK sin ledning till 3-1 efter att Emil Björnalm prickat in målet.

Matchen avslutades med en utvisning för Kronängs IF:s Sami Helisten i den 88:e minuten. Mariedals IK lyckades hålla i ledningen och säkra segern med 3-1. En viktig seger för Mariedals IK i Division 5 Västergötland Södra, herrarna.