Sexdrega/Lockryd - Bollebygds SK (1 - 0)
Match i Division 5 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-25 kl 18:30
Arena: Ängagärdet A
Publik: 69

I en spännande match mellan Sexdrega/Lockryd och Bollebygds SK på Ängagärdet A blev det till slut hemmalaget som drog det längsta strået i Division 5 Västergötland Södra. Inför en publik på 69 åskådare, under ledning av domaren Joakim Blomqvist och assisterande domare Rami Shahin och Alexander Andersson, bjöds det på en intensiv match med högt tempo.

Matchen inleddes jämnt med båda lagen skapandes chanser, men det dröjde ända till den 52:a minuten innan den första varningen delades ut, till Bollebygds SK:s Elias Samuelson. Bara en minut senare slog Sexdrega/Lockryd till och John Axelsson satte 1-0 på tavlan.

Efter målet försökte Bollebygds SK att komma tillbaka in i matchen genom att pressa på för en kvittering, men hemmalaget höll fast vid sin ledning. I den 74:e minuten fick Saber Saeed en varning för Sexdrega/Lockryd och bara sex minuter senare fick även Julius Hallén en varning.

Trots ett hårt kämpande Bollebygds SK lyckades de inte få in bollen i mål och matchen slutade 1-0 till Sexdrega/Lockryd. En väl genomförd match av båda lagen där det till slut var hemmalaget som kunde säkra tre poäng.