Dardania IF - Sexdrega/Lockryd (6 - 0)
Match i Division 5 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-03 kl 16:00
Arena: Kransmossens IP A

Dardania IF visade upp en imponerande spel mot Sexdrega/Lockryd på Kransmossens IP A i Division 5 Västergötland Södra, herrar. Matchen började intensivt och redan efter 10 minuter satte Emad Sirriyeh in en straff och gav Dardania IF ledningen med 1-0. Strax därefter följde Zamo Amin upp med ett snyggt mål och ökade på till 2-0.

Under första halvlek fortsatte Dardania IF att pressa och skapa chanser, medan Sexdrega/Lockryd hade svårt att komma in i matchen. Awil Hassan fick en varning för Dardania IF efter en tuff tackling, medan Isaac Karlsson från Sexdrega/Lockryd blev utvisad bara några minuter in i den andra halvleken.

Valon Hoti utnyttjade frisparksmöjligheten och satte in 3-0 för Dardania IF, vilket gav laget ännu mer självförtroende. Jeton Avdija ökade sedan på till 4-0 med en välplacerad boll och Arbios Terdevaj följde upp med mål nummer fem i den 68:e minuten.

Dardania IF fortsatte att dominera matchen och Emad Sirriyeh satte sitt andra mål för dagen i den 86:e minuten, vilket stängde matchen med en imponerande 6-0 seger för Dardania IF. Sexdrega/Lockryd hade svårt att försvara sig mot Dardania IFs anfall och laget får nu ladda om inför kommande matcher. Publiken trotsade sin frånvaro och lämnade Kransmossens IP A imponerade av Dardania IFs starka insats.