Matchstart: 2022-09-09 kl 19:00
Arena: Kronäng Arena konstgräs 1
Publik: 69

Matchreferat:

Det var en spännande match mellan Kronängs IF och Bollebygds SK på Kronäng Arena konstgräs 1. Matchen började med högt tempo och det var Bollebygds SK som tog ledningen med 1-0 efter endast 1 minut genom Filip Lundin Spasevski som satte dit en snygg frispark. Kronängs IF reste sig dock snabbt och Casper Svahn gjorde två snabba mål inom loppet av 4 minuter, vilket gav laget en 2-1 ledning.

Kronängs IF fortsatte att pressa på och Besart Zeqiri utökade ledningen till 3-0 i den 34:e minuten. Bollebygds SK var dock inte redo att ge upp och Filip Lundin Spasevski reducerade till 3-2 genom en straff i den 87:e minuten.

Matchen blev intensiv mot slutet och Kronängs IF fick två varningar i den hektiska avslutningen, där även Jihad Mohamad Jasemalonezi blev utvisad i den 88:e minuten. Trots press från Bollebygds SK lyckades Kronängs IF hålla undan och säkra segern med 3-2.

Det var en underhållande match som bjöd på många målchanser och dramatik, och Kronängs IF kunde till slut fira en välförtjänt seger inför hemmapubliken på Kronäng Arena.