Match i Division 5 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-11 kl 16:00
Arena: Lundavallen A
Publik: 69

Äspereds IF mötte Limmareds IF på Lundavallen A i en spännande match i Division 5 Västergötland Södra för herrar. Inför en publik på 69 personer och med domaren Joakim Blomqvist i spetsen blev det en händelserik match som slutade 3-2 till hemmalaget.

Första halvlek inleddes på bästa möjliga sätt för Äspereds IF när Johan Forsberg satte dit bollen och gav laget ledningen med 1-0 i den 45:e minuten. Bara en minut in i den andra halvleken utökade Arjan Mostafa ledningen till 2-0 för Äspereds.

Limmareds IF reste sig dock snabbt från detta och reducerade till 2-1 genom Hampus Öberg i den 48:e minuten. Men Äspereds var inte nöjda där och i den 74:e minuten lyckades Sebastian Lönn göra 3-1 till hemmalaget.

Matchen fortsatte vara intensiv med flera varningar åt båda håll - Jonathan Oskarsson Dahlén och Jonas Johansson för Äspereds samt Hassan Soleymani för Limmareds belönades med varning. I den 90:e minuten reducerade Zydrûnas Ruminas för Limmareds till 3-2, men Äspereds lyckades hålla undan och vinna matchen med 3-2.

Det var en dramatisk och händelserik match mellan Äspereds IF och Limmareds IF där Äspereds till slut kunde dra det längsta strået och säkra tre poäng på hemmaplan.