Match i Division 5 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-14 kl 19:00
Arena: Kungaberg B
Publik: 50

Matchen mellan Fritsla IF och Tvärred-Vegby FC på Kungaberg B blev en spännande tillställning inför en publik på 50 personer. Domaren Sirwan Rakh höll i taktpinnen och assisterades av Amin Al Moatassim och John Qlemis.

Det var Tvärred-Vegby FC som tog ledningen i den 38:e minuten genom Sebastian Svensson som fick in bollen bakom Fritsla IFs målvakt. Bara fyra minuter senare utökade Svensson sin målskörd och ökade ledningen till 2-0 med ett snyggt nickmål.

Fritsla IF kämpade på och reducerade i den 53:e minuten genom Lukas Gunnarsson, vilket innebar ställningen 1-2. Matchen fortsatte med hårda dueller på mittfältet och i den 62:a minuten drog Mathias Correia De Melo på sig en varning för Fritsla IF.

I den 65:e minuten fick även Sebastian Svensson en varning för Tvärred-Vegby FC. Men det var inte slut på dramatiken, i den 92:a minuten blev Svensson helt utvisad efter att ha dragit på sig sitt andra gula kort.

Trots en man mer på planen för Fritsla IF kunde de inte lyckas komma ikapp och matchen slutade 1-2 till Tvärred-Vegby FC. Efter matchen ligger Tvärred-Vegby FC kvar i serieledning medan Fritsla IF befäster sin plats i mitten av tabellen. En intensiv match där Tvärred-Vegby FC drog det längsta strået trots en sen tändning från Fritsla IF.