Match i Division 5 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-24 kl 16:00
Arena: Kransmossens IP A
Publik: 83

I en spännande match mellan Mariedals IK och Länghems IF på Kransmossens IP A blev det till slut bortalaget som drog det längsta strået.

Matchen inleddes intensivt och redan i den 28:e minuten tog Länghems IF ledningen genom Sebastian Jarlenäs, vilket satte press på hemmalaget. Men Mariedals IK svarade snabbt tillbaka och kvitterade genom Joel Drotz i den 41:a minuten.

I den andra halvleken var det återigen Länghems IF som visade styrka och William Lövgren satte dit det matchavgörande målet i den 56:e minuten. Trots flertalet varningar åt båda hållen i den andra halvleken lyckades inget av lagen ytterligare nätmaskorna, och matchen slutade 1-2 till Länghems IF.

Med 83 åskådare på plats och under Joel Ekedahls ledning på planen såg Länghems IF till att säkra tre poäng och därmed behålla sin position i tabellen. Mariedals IK å andra sidan fick lämna planen besvikna med endast en poäng och ligger kvar på sin position i tabellen.