Match i Division 5 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-24 kl 12:00
Arena: Ängagärdet A
Publik: 50

Det var en högintensiv match mellan Sexdrega/Lockryd och Limmareds IF på Ängagärdet A. Med en publik på 50 personer och domaren Tobias Axelsson i spetsen var det dags för matchstart kl. 12:00 på lördagen.

Limmareds IF rivstartade matchen och efter bara elva minuter lyckades Henrik Persson sätta bollen i nätet och göra 0-1. Bara två minuter senare utökade Zeb Josefsson ledningen till 0-2 för gästande laget.

Men det skulle inte bli en enkel match för Limmareds IF. Efter 32 minuter satte John Axelsson in en reducering för Sexdrega/Lockryd och tre minuter senare gjorde ett självmål av Limmareds IF att ställningen var 2-2.

Andra halvlek började med ett mål från Sexdrega/Lockryd genom Oscar Juuso, som gav hemmalaget ledningen med 3-2. Hampus Lindkvist ökade sedan ledningen till 4-2 för hemmalaget bara två minuter senare.

Men Limmareds IF gav inte upp och Zeb Josefsson lyckades göra sitt andra mål och minskade ledningen till 4-3 för hemmalaget. John Axelsson ökade på ledningen för Sexdrega/Lockryd, men det skulle inte vara slut där.

Oscar Juuso gjorde sitt andra mål för dagen och ökade till 6-3 för hemmalaget, men Limmareds IF gav inte upp. Adam Josefsson satte två straffar i matchens slutskede och reducerade till 6-5, men det skulle inte räcka för att ta poäng.

Matchen avslutades med en varning för Filip Ilic från Limmareds IF precis innan slutsignalen. Sexdrega/Lockryd vann till slut med 6-5 och ligger nu på plats 9 i tabellen. Limmareds IF ligger fortsatt sist i tabellen.