Match i Division 5 Västergötland Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-10-02 kl 16:00
Arena: Glasvallen A-plan
Publik: 69

Matchen mellan Limmareds IF och Hyssna IF på Glasvallen A-plan började på ett dramatiskt sätt, med en tidig utvisning för hemmalaget när Olof Lidh blev visad det röda kortet redan i den andra minuten. Det dröjde inte länge innan Hyssna IF utnyttjade överläget och Oscar Almgren satte dit 0-1 målet i den åttonde minuten.

Almgren var verkligen i grym form och fortsatte att vara ett hot mot Limmareds försvar när han snabbt gjorde ytterligare två mål, ett i den trettonde minuten och ett nickmål i den tjugotredje minuten, vilket innebar ett hattrick för spelaren.

Limmareds IF kämpade tappert trots att de var en man kort, men lyckades inte riktigt få till något vettigt anfallsspel. Istället drog de på sig flera varningar, med Sham Asheber Meles, Erik Johansson och Zeb Josefsson som alla hamnade i domarens bok under matchen.

Hyssna IF fortsatte att dominera och Oscar Almgren tilldelades en fjärde målskytt i den åttiofemte minuten. Gustav Almgren avslutade sedan matchen på bästa möjliga sätt med att sätta dit 0-5 målet i den åttionionde minuten.

När domaren blåste av matchen stod det klart att Hyssna IF hade överväldigat Limmareds IF och vunnit med 0-5. Detta resultat innebar att Limmareds IF nu stod som jumbolaget i tabellen medan Hyssna IF avslutade säsongen på en nionde plats. En stark prestation av Hyssna IF som visade prov på både skicklighet och effektivitet på planen.