Bengtsfors IF lag 2 - Kroppefjälls IF 4 - 4

Bengtsfors IF lag 2 - Kroppefjälls IF (4 - 4)
Match i Division 6 Dalsland, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-21 kl 19:00
Arena: Långevi Konstgräsplan
Publik: 47

I en spännande match på Långevi Konstgräsplan möttes Bengtsfors IF Lag 2 och Kroppefjälls IF i Division 6 Dalsland. Publikantalet var inte det högsta med endast 47 personer på läktaren men för de som var där bjöds det på målrik och underhållande fotboll. Domaren för kvällen var Arben Demaj.

Det skulle vara Kroppefjälls IF som tog ledningen efter endast fem minuter av matchen. Valter Ahlqvist fick in bollen och Bengtsfors fick jobba på att ta tillbaka ledningen. Det skulle dröja till den 12:e matchminuten innan Patrick Jensen prickade in kvitteringsmålet.

Kroppefjälls IF var dock inte nöjda med en poäng och fortsatte att kämpa. Victor Ljung satte deras andra mål i den 15:e minuten och Andreas Sjöblom gjorde deras tredje i den 30:e.

Bengtsfors skulle dock inte ge upp så lätt. Noel Robert Lindelo Mattsson blev en viktig spelare med sitt nickmål i den 38:e minuten och senare även deras tredje mål i den 82:a.

Matchen skulle sluta 4-4 efter varsin matchperiod med två mål var. Peter Möen Knarvik satte deras andra mål i den 50:e minuten och Jens Olsson gjorde Kroppefjälls IF:s fjärde mål i den 70:e.

Det skulle även delas ut några varningar under matchen. Bengtsfors IF Lag 2 fick två stycken och Kroppefjälls IF en varning för sina respektive spelare.

Kampen slutade alltså oavgjort trots flera mål och det blev en poäng för vardera laget i Division 6 Dalsland. Fansen fick se en spännande och underhållande match trots det låga publiksiffran.