Match i Division 6 Dalsland, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-25 kl 19:00
Arena: Tössevallen
Publik: 45

Tösse IF U-lag tog emot IFK Åmål U-lag på Tössevallen inför en publik på 45 personer. Matchen började intensivt och redan i den 13:e minuten drog Mohammed Mobarak Chihadeh på sig en varning för Tösse. Men det var Tösse som skulle ta ledningen i matchen när Mohsen Mohammadi gjorde 1-0 i den 17:e minuten.

Bara tre minuter senare utökade Daniel Karlsson ledningen till 2-0 för Tösse. Och Karlsson visade sig vara omutlig i den här matchen när han ytterligare två gånger hamrade in bollen i IFK Åmåls mål innan halvtid, vilket gjorde det 4-0 till Tösse.

IFK Åmål vaknade till liv i andra halvlek och reducerade genom Mio Thorin i den 76:e minuten. Tösse fick därefter se sitt mål överlistas en gång till när Yusuf Allu gjorde 4-2 i den 83:e minuten för IFK Åmål.

Men det skulle visa sig vara för sent att vända matchen och Tösse IF U-lag inkasserade tre poäng efter en stark 4-2-vinst. En imponerande hat-trick av Daniel Karlsson säkerställde segern för Tösse som nu tar med sig en stor dos självförtroende till nästa match i Division 6 Dalsland.