Fengersfors IK lag 2 - Högsäters GF lag 2 1 - 4

Fengersfors IK lag 2 - Högsäters GF lag 2 (1 - 4)
Match i Division 6 Dalsland, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-18 kl 13:00
Arena: Fengershof
Publik: 40

Matchen mellan Fengersfors IK Lag 2 och Högsäters GF Lag 2 inleddes på söndag eftermiddag på Fengershof inför en publik på 40 personer. Domaren Sherif Haziri höll i domarskapet under matchens gång.

Redan efter sju minuter tog Högsäters GF ledningen genom Leo Andersson, som skickligt satte bollen i nätet. Fengersfors IK försökte kvittera men istället utökade Högsäters sin ledning till 2-0 genom ytterligare ett mål av Leo Andersson.

Innan halvtid hann Emil Kindemark även sätta dit bollen för Högsäters, vilket innebar att de ledde med 3-0 när lagen gick till pausvila.

När andra halvlek började visade Viktor Persson att Fengersfors inte gett upp ännu, då han reducerade till 1-3. Högsäters drog dock ifrån när Fengersfors IK fick en spelare utvisad och Leo Andersson kunde fullborda sitt hattrick genom att göra mål för Högsäters.

Matchen slutade 1-4 till Högsäters GF Lag 2, vilket innebar en tung förlust för Fengersfors IK Lag 2. Trots förlusten ligger Fengersfors fortsatt på en tredje plats i tabellen medan Högsäters GF Lag 2 avancerar till en femte plats.