Frändefors IF - Högsäters GF lag 2 4 - 0

Frändefors IF - Högsäters GF lag 2 (4 - 0)
Match i Division 6 Dalsland, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-16 kl 18:30
Arena: Frendevi IP
Publik: 45

Frändefors IF stod som vinnare i division 6 Dalsland när de mötte Högsäters GF Lag 2 på onsdag kväll på Frendevi IP. Inför en publik på 45 personer leddes matchen av domaren Sef Nikqi.

Frändefors IF bröt matchen tidigt med en imponerande prestation från forwards Dag Jörneberg och Victor Mattsson som gjorde två mål på 21 och 26 minuten, respektivt. Högsäters GF Lag 2 försökte desperat att komma tillbaka in i spelet men fick till slut ge vika när Dag Jörneberg gjorde sitt andra mål på matchen i den 55:e minuten.

Högsäters GF Lag 2 kämpade hårt för att få in ett mål men Frändefors IF var överlägsna och hindrade alla försök. På den 60:e minuten fick Högsäters GF Lag 2 sin första varning medan Frändefors IF fortsatte att dominera spelet.

Med bara tio minuter kvar på klockan gjorde Hampus Boman nickmålet som satte spiken i kistan för Högsäters GF Lag 2 och cementerade Frändefors IF:s seger. Abdalla Jama fick sin första varning för Högsäters GF Lag 2 när matchen nådde sitt slut.

När slutsignalen ljöd stod det klart att Frändefors IF var det klart bättre laget och vann matchen med 4-0. Dag Jörneberg var matchens stora hjälte med två mål och Högsäters GF Lag 2 fick åka hem utan en poäng.