Bengtsfors IF lag 2 - Högsäters GF lag 2 2 - 3

Bengtsfors IF lag 2 - Högsäters GF lag 2 (2 - 3)
Match i Division 6 Dalsland, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-28 kl 18:30
Arena: Långevi
Publik: 45

På måndagkvällen möttes Bengtsfors IF Lag 2 och Högsäters GF Lag 2 på arenan Långevi. Inför en publik på 45 personer och med domaren Georges Semaan Saade i spetsen inleddes matchen i Division 6 Dalsland, herrar.

Matchen var jämn från början och det var Högsäters GF Lag 2 som fick den första chansen att göra mål. På minut 24 fick Rayan Kabbaj bollen i mål och Högsäters GF Lag 2 tog ledningen med 1-0. Bengtsfors IF Lag 2 kämpade för att komma tillbaka och en utmärkt prestation av Simon Johansson resulterade i att han kunde få in en utjämnande boll på minut 49.

Åtta minuter senare var det Simon Johanssons tur igen när han gjorde sitt andra mål på matchen, denna gång genom ett hörnmål. Bengtsfors IF Lag 2 ledde nu med 2-1 men matchen fortsatte att vara jämn. Salah Eddin Khazem från Högsäters GF Lag 2 utnyttjade en chans på minut 68 och kvitterade till 2-2.

Det var nu en nervös stämning på planen och flera spelare på båda lagen fick varningar, men ingen lyckades få in fler mål. Det var i slutet av matchen, på minut 89, som Salah Eddin Khazem från Högsäters GF Lag 2 gjorde ett mål och gav sitt lag en ledning med 3-2.

Bengtsfors IF Lag 2 gav allt i sin strävan att kvittera igen men lyckades inte ta sig förbi Högsäters GF Lag 2:s försvar. Marcus Johansson från Bengtsfors IF Lag 2 fick en utvisning på tilläggstid och matchen slutade med en 3-2 vinst för Högsäters GF Lag 2.