Norrham Hamrångebygdens IF - Åshammars IK 1 - 2

Norrham Hamrångebygdens IF - Åshammars IK (1 - 2)
Match i Division 6 Gästrikland, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-10 kl 13:00
Arena: Vifors
Publik: 59

I en spännande match mellan Norrham Hamrångebygdens IF och Åshammars IK på Vifors arena slutade det med en seger för gästande laget, med resultatet 1-2.

Det var Åshammars IK som började starkast och redan efter tre minuter tog de ledningen genom mål av Markus Aakre. Det var ett nickmål som gav laget en tidig fördel. Matchen fortsatte sedan med flera heta dueller och båda lagen fick flera varningar av domaren Mustafa Hashimi.

I den andra halvleken utökade Åshammars IK sin ledning till 2-0 genom ett mål av Melvin Strandberg i den 50:e minuten. Trots ett hårt kämpande Norrham Hamrångebygdens IF lyckades de inte komma ikapp förrän i den 80:e minuten när Philip Lindström reducerade till 1-2.

Trots flera försök från hemmalaget att komma ikapp lyckades Åshammars IK hålla undan och säkra tre viktiga poäng. Totalt var det 59 åskådare som hade samlats på Vifors arena för att se denna spännande match i Division 6 Gästrikland.