Stensätra IF U - Österfärnebo IF (3 - 2)
Match i Division 6 Gästrikland, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-25 kl 13:00
Arena: Skogsvallen
Publik: 40

I en jämn och intensiv match på Skogsvallen möttes Stensätra IF U och Österfärnebo IF i Division 6 Gästrikland. Matchen började med ett tidigt mål från gästande Österfärnebo IF när Johan Öhman slog in bollen i den 22:e minuten och gav sitt lag ledningen med 1-0.

Men Stensätra IF U svarade snabbt genom Nawaf Rafeh Naef, som i den 24:e minuten kvitterade till 1-1. Matchen fortsatte med chanser åt båda håll men det dröjde ända till den 79:e minuten innan Stensätra IF U kunde ta ledningen genom Nawaf Rafeh Naef igen och göra 2-1.

Österfärnebo IF gav inte upp och i den 82:a minuten lyckades de återigen kvittera, denna gång genom Fredrik Larsson som satte bollen i nätet och gjorde det 2-2.

Men Stensätra IF U visade prov på karaktär och i den 88:e minuten avgjorde Nawaf Rafeh Naef matchen genom att göra sitt tredje mål för dagen och sätta dit segermålet från straffpunkten. Matchen slutade 3-2 till Stensätra IF U.

Österfärnebo IF:s Anders Cristoffer Axelsson fick en varning i den 88:e minuten för en tuff tackling. Totalt var det 40 åskådare på plats som fick se en spännande och underhållande match på Skogsvallen, där Nawaf Rafeh Naef stod för en imponerande Hat Trick och blev matchhjälte för sitt lag Stensätra IF U.