BK Legend - Hofors AIF 2 (3 - 1)
Match i Division 6 Gästrikland, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-05 kl 15:30
Arena: Strömvallen

Matchen mellan BK Legend och Hofors AIF 2 inleddes på Strömvallen i Division 6 Gästrikland, herrar. Publiken var dock inte på plats för att bevittna matchen, som leddes av domaren Gamachu Ahmed med assistans av Abdimajiid Rooble och Suren Tanoyan.

Redan efter fem minuter tog BK Legend ledningen genom Alex Schröder, som satte bollen i mål och gav sitt lag en tidig 1-0 ledning. Hofors AIF 2 hade dock inte gett upp och lyckades kvittera efter 17 minuter när Martin Takula lyckades sätta bollen i nätet.

Hofors AIF 2 drog även på sig en varning efter 26 minuter när Hagos Tsegay Habte fick en varning av domaren. Trots en jämn första halvlek var det BK Legend som skulle visa sig vara det starkare laget.

I den 85:e minuten utökade Alex Schröder sin målskörd och satte sitt andra mål för dagen, vilket gav BK Legend en 2-1 ledning. Endast två minuter senare ökade Becaye Ndiaye på BK Legends ledning till 3-1, vilket också skulle bli slutresultatet.

Med en stark andra halvlek säkrade BK Legend segern och tre viktiga poäng i Division 6 Gästrikland. Hofors AIF 2 fick lämna planen besegrade, men med huvudet högt efter en välspelad match.