Lönsboda GoIF - Hörja IF/Röke IF (1 - 1)
Match i Division 6 Skåne Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-04-10 kl 15:00
Arena: Trollavallen konstgräs
Publik: 53

Matchen mellan Lönsboda GoIF och Hörja IF/Röke IF slutade med en poängdelning 1-1 på Trollavallen konstgräs. Inför en publik på 53 personer ledde Lönsboda med 1-0 efter mål av Dennis Bergdahl i den 39:e minuten. Men Hörja IF/Röke IF kämpade sig tillbaka in i matchen och lyckades kvittera till 1-1 genom Viktor Fredriksson på straff i den 75:e minuten. Matchen blev tuff med många närkamper och hårda dueller vilket ledde till en del kort, bland annat en varning för Hörja IF/Röke IF:s Olof Andreasson i den 90:e minuten. Domaren Andreas Drugge hade full kontroll på matchen och assisterades av Omar Ossama Danko och David Mohammadi på linjerna. Trots att inget lag kunde skilja sig från varandra i denna match var det en publikfriande och spännande tillställning på söndagseftermiddagen.