Hörja IF/Röke IF - Wisseltofta IF (5 - 2)
Match i Division 6 Skåne Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-04-13 kl 19:30
Arena: Osby IP C-plan konstgräs
Publik: 50

Hörja IF/Röke IF tog emot Wisseltofta IF på Osby IP C-plan konstgräs inför en publik på 50 personer. Sejdi Bajrami var dagens domare med assistans av Xhevat Grabanica och David Andrei Jumatate.

Matchen började intensivt och redan i den 12:e minuten tog hemmalaget ledningen genom Johan Fransson. Men Wisseltofta IF svarade snabbt och kvitterade två minuter senare genom Maximus Persson. Hörja IF/Röke IF var dock inte nöjda med oavgjort och tog tillbaka ledningen i den 17:e minuten genom Viktor Fredriksson.

I den andra halvleken var det Wisseltofta IF som skulle komma tillbaka och Filip Darlin utjämnade till 2-2 i den 72:a minuten. Men Hörja IF/Röke IF visade prov på sitt målsinne och Johan Sturesson satte 3-2 i den 76:e minuten.

Med bara några minuter kvar av matchen ökade Viktor Fredriksson på till 4-2 för hemmalaget och sedan såg Simon Pålsson till att säkra segern genom att göra 5-2 i den 90:e minuten. Wisseltofta IF fick även två varningar mot sig i slutskedet av matchen genom Emil Persson och Mattias Nilsson.

Hörja IF/Röke IF tar med sig tre viktiga poäng och vinner med 5-2 mot Wisseltofta IF efter en målrik och underhållande match.