Vinslövs IF - Vankiva IF (2 - 0)
Match i Division 6 Skåne Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-04 kl 19:00
Arena: Sparbanksarenan A-plan

I en spännande match i Division 6 Skåne Norra möttes Vinslövs IF och Vankiva IF på Sparbanksarenan A-plan en onsdag kväll. Trots att det inte fanns någon publik på plats, såg vi en intensiv match där båda lagen kämpade för segern.

Domaren Qasem Basem Al-Dasougi höll i trådarna och delade ut några varningar under matchens gång. Både Vankiva IF:s Hannes Wallin och Vinslövs IF:s Filip Cederholm och Jusuf Merdzic hamnade i domarens bok.

Men det var Vinslövs IF som skulle gå segrande ur striden. I den 58:e minuten satte Adam Karlsson 1-0 och gav sitt lag ledningen. Sedan ökade Filip Cederholm på ledningen i den 69:e minuten och satte dit 2-0.

Vinslövs IF höll sedan undan och kunde bärga tre viktiga poäng i matchen. Brayan Medrano Guzman fick en varning i slutskedet av matchen, men det påverkade inte resultatet. Vinslövs IF vann med 2-0 mot Vankiva IF och tog en viktig seger i Division 6 Skåne Norra.