Vittsjö GIK - Vinslövs IF (0 - 3)
Match i Division 6 Skåne Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-08 kl 16:00
Arena: Vittsjö IP A-plan

I en spännande match på Vittsjö IP A-plan mellan Vittsjö GIK och Vinslövs IF lyckades bortalaget ta en övertygande seger med 3-0. Matchen inleddes jämnt, men det var Vinslövs Filip Cederholm som öppnade målskyttet i den 21:a minuten och gav sitt lag ledningen.

I den andra halvleken fortsatte Vinslövs dominans och bara sex minuter in i halvleken utökade återigen Filip Cederholm sin målskörd och satte sitt andra mål för dagen. Vittsjö GIK försökte att komma tillbaka in i matchen, men Vinslövs försvar stod emot och höll nollan intakt.

I den 62:a minuten fick Vinslövs Karl Ryberg chansen att utöka ledningen genom en straff och han förvaltade den möjligheten på bästa sätt genom att sätta bollen i nätmaskorna. Trots försök från Vittsjö GIK att reducera ledningen lyckades de inte få in bollen bakom Vinslövs målvakt.

Domaren Adhurim Binaku blåste av matchen vid fulltid och Vinslövs IF kunde jubla över en övertygande 3-0-seger på bortaplan. En viktig trepoängare i Division 6 Skåne Norra som innebär att laget klättrar i tabellen och fortsätter sin jakt på seriesegern. En stark insats av Vinslövs IF och en tung förlust för Vittsjö GIK på hemmaplan.