Match i Division 6 Skåne Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-12 kl 18:30
Arena: Snapphanevallen B-plan
Publik: 27

På torsdag kväll tog Lönsboda GoIF emot Vittsjö GIK på Snapphanevallen B-plan inför en publik på 27 personer. Domare Andreas Drugge hade assistans av Waleed Mlook och Mollie Hubertsson.

Redan efter fyra minuter tog Lönsboda ledningen genom Dennis Bergdahl, som satte 1-0 till hemmalaget. Bara sex minuter senare ökade Philip Olsson på till 2-0 för Lönsboda.

I den 56:e minuten drog Abdullah Tawfeeq Taha på Vittsjö på sig en varning. Efter 73 minuter gjorde Dennis Bergdahl sitt andra mål för matchen och ökade ledningen till 3-0 för Lönsboda. Bara fyra minuter senare ökade Philip Olsson på sitt målkonton och satte 4-0 till Lönsboda.

I den 82:a minuten blev det hattrick för Dennis Bergdahl när han satte 5-0 för Lönsboda från straffpunkten. Matchen avslutades med ett mål av Hampus Flink i den 88:e minuten, vilket innebar att slutresultatet blev 6-0 till Lönsboda GoIF.

Lönsboda visade upp en imponerande offensiv prestation i matchen och säkrade en övertygande seger mot Vittsjö GIK.