Jägersborgs IF/Verums GoIF - Hörja IF/Röke IF 4 - 0

Jägersborgs IF/Verums GoIF - Hörja IF/Röke IF (4 - 0)
Match i Division 6 Skåne Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-19 kl 19:00
Arena: Jägersborgs IP A-plan

Matchen mellan Jägersborgs IF/Verums GoIF och Hörja IF/Röke IF inleddes med hög intensitet på Jägersborgs IP A-plan inför en tom läktare. Det var hemmalaget som tog ledningen i den 22:a minuten genom Erik Malmberg, vilket satte tonen för resten av matchen.

Bara två minuter senare drog Mohammad Hawa på sig en varning för Jägersborgs IF/Verums GoIF, följt av Alen Pajalic i den 27:e minuten. Innan paus hann Adam Idström utöka ledningen till 2-0 i den 33:e minuten, och Vidar Andersson gjorde 3-0 bara sex minuter senare.

Hörja IF/Röke IF hade svårt att komma tillbaka in i matchen och deras frustration ledde till flera varningar. Olof Andreasson drog på sig en varning i slutet av första halvlek, följt av Linus Persson och Daniel Johansson i den andra halvleken.

I den 83:e minuten satte Ted Rosquist spiken i kistan och gjorde 4-0 för Jägersborgs IF/Verums GoIF. Matchen slutade sedan med ytterligare flera varningar, inklusive en utvisning för Daniel Johansson efter två varningar på kort tid.

Sammanfattningsvis var det en dominant insats från Jägersborgs IF/Verums GoIF som säkrade segern och de tre poängen i Division 6 Skåne Norra. Hörja IF/Röke IF kommer behöva tänka om inför nästa match för att komma tillbaka på vinnarspåret.