Match i Division 6 Skåne Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-25 kl 19:00
Arena: Röke IP A-plan
Publik: 70

Matchen mellan Hörja IF/Röke IF och Vankiva IF började på Röke IP A-plan under en vacker onsdag kväll. Publiken, bestående av 70 entusiastiska supportrar, hade samlats för att stötta sina lag i Division 6 Skåne Norra.

Domaren Dragi Bosevski blåste igång matchen och det dröjde inte länge innan Vankiva IF tog ledningen. I den 30:e minuten lyckades Alexander Lind göra mål för bortalaget, vilket satte press på hemmalaget.

Vankiva fortsatte att dominera matchen och i den 40:e minuten utökade Simon Flintvall ledningen till 0-2. Bara tre minuter senare gjorde Alexander Lind sitt andra mål för kvällen och ökade på till 0-3.

I den 66:e minuten fick Vankiva IF en straff, som Simon Flintvall säkert förvandlade till mål och därmed ökade ledningen till 0-4.

I slutet av matchen fick Elias Johansson från Vankiva IF en varning, men det hindrade inte laget från att säkra en övertygande seger.

När domaren blåste av matchen stod det klart att Vankiva IF hade vunnit med 0-4 mot Hörja IF/Röke IF. En stark prestation av bortalaget som visade upp en imponerande målform och spelglädje på planen.