Trepca FC Hässleholm - Vittsjö GIK 3 - 0

Trepca FC Hässleholm - Vittsjö GIK (3 - 0)
Match i Division 6 Skåne Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-16 kl 19:00
Arena: Göingevallen A-plan

Trepca FC Hässleholm tog en övertygande seger mot Vittsjö GIK på Göingevallen A-plan. Matchen började jämnt, men det var Trepca som tog ledningen i den 28:e minuten genom Sipan Mourad. Bara en minut senare ökade Ilir Shala på ledningen till 2-0, vilket gav laget en bekväm ledning inför paus.

I den 39:e minuten fick Trepca's Sakir Agusi en varning, men laget höll sig fortsatt stabilt. I den andra halvleken fortsatte Trepca att dominera matchen, och i den 83:e minuten satte Bekim Rosenberg in en straff och ökade ledningen till 3-0.

Vittsjö GIK fick en varning i den 75:e minuten genom Nawid Nowrozi, men de lyckades inte hota Trepca's försvar tillräckligt för att komma tillbaka i matchen. Trepca FC Hässleholm gick därmed segrande ur matchen med 3-0 och tog tre poäng på hemmaplan.