Tyringe IF - Vinslövs IF (2 - 4)
Match i Division 6 Skåne Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-18 kl 13:00
Arena: Tyrs Hage IP A-plan

I en intensiv match på Tyrs Hage IP A-plan möttes Tyringe IF och Vinslövs IF i Division 6 Skåne Norra. Trots att publiken var frånvarande på läktarna kunde de som följde matchen via livesändning se en händelserik match där Vinslövs IF till slut drog det längsta strået och vann med 4-2.

Matchen inleddes med ett tidigt mål av Daniel Jeppsson för Tyringe IF i den 33:e minuten, vilket gav laget ledningen. Men glädjen blev kortvarig då Melvin Peolin kvitterade för Vinslövs IF fyra minuter senare. Matchen fortsatte i högt tempo och Karl Ryberg stänkte in ytterligare ett mål för Vinslövs IF strax innan pausvilan, vilket gav dem ledningen med 2-1.

I början av den andra halvleken ökade Benjamin Persson och Filip Cederholm på ledningen för Vinslövs IF till 4-1, vilket satte press på Tyringe IF att komma tillbaka. Trots en reducering av Morgan Lindgren i den 86:e minuten räckte det inte för Tyringe IF att hämta igen försprånget.

Matchen präglades av flera varningar, med spelare från båda lagen som drog på sig kort från domaren Jonas Wicander. Vinslövs IF stod till slut som segrare med 4-2 och kunde glädjas åt tre viktiga poäng i Division 6 Skåne Norra. Tyringe IF åkte däremot på en förlust och får revanschsuget med sig inför nästa match.