Jägersborgs IF/Verums GoIF - Tyringe IF 5 - 2

Jägersborgs IF/Verums GoIF - Tyringe IF (5 - 2)
Match i Division 6 Skåne Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-18 kl 16:00
Arena: Jägersborgs IP A-plan
Publik: 43

Matchen startade på Jägersborgs IP A-plan en solig söndagseftermiddag inför en publik på 43 personer. Domaren Andreas Drugge blåste igång matchen mellan Jägersborgs IF/Verums GoIF och Tyringe IF.

Redan efter en minut tog Tyringe ledningen genom Emil Nilsson, vilket gjorde att hemmalaget låg under med 0-1. Spänningen höll i sig när Robel Haile från Jägersborgs IF/Verums GoIF tilldelades en varning i den 28:e minuten.

Tyringe utökade sin ledning till 0-2 i den 29:e minuten genom Daniel Jeppsson. Men hemmalaget reste sig snabbt och reducerade genom Ludvig Tornerefelt i den 30:e minuten.

Matchen fortsatte med flera varningar, bland annat för Rasmus Jönsson och Morgan Lindgren från Tyringe samt Sami Mwanje från Jägersborgs IF/Verums GoIF.

I den 66:e minuten kom en olycklig situation när Tyringe gjorde ett självmål och kvitterade till 2-2. Men Jägersborgs IF/Verums GoIF fortsatte att pressa och Ludvig Tornerefelt gjorde sitt andra och tredje mål i matchen i den 81:a och 84:e minuten, vilket gav hemmalaget en 4-2 ledning.

Matchen avslutades med ett sista mål från Noah Idström i den 90:e minuten, vilket fastställde slutresultatet till 5-2 till fördel för Jägersborgs IF/Verums GoIF.

Domaren blåste av matchen och hemmafansen kunde jubla åt en imponerande seger för Jägersborgs IF/Verums GoIF över Tyringe IF i Division 6 Skåne Norra.