Uppåkra IF - Arlövs BI (4 - 0)
Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2022
Matchstart: 2022-04-18 kl 14:00
Arena: Uppåkravallen, konstgräs 1

I en spännande match mellan Uppåkra IF och Arlövs BI på Uppåkravallen kunde hemmalaget Uppåkra IF inkassera en övertygande seger med 4-0.

Matchen inleddes jämnt med båda lagen skapade chanser, men det dröjde till den 50:e minuten innan Uppåkra IF kunde spräcka nollan. Gustav Loth stod för målet och gav hemmalaget ledningen med 1-0.

I den 65:e minuten utökade Uppåkra sin ledning när Emil Tsilkos satte dit 2-0. Därefter fortsatte hemmalaget att dominera matchen och i den 78:e minuten utökade Sam Andersson ledningen till 3-0.

Matchen avgjordes sedan definitivt i den 85:e minuten när Elias Östlund satte dit 4-0 och fastställde därmed slutresultatet.

Domaren Ibrahim Mohamad höll ett bra grepp om matchen och såg till att spelet flöt på. Assistans domarna Fitim Miftari och Elton Okrashtica gjorde också ett bra jobb med att assistera domaren.

Med en övertygande 4-0 seger tar Uppåkra IF tre viktiga poäng och fortsätter att kämpa i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar.