Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2022
Matchstart: 2022-04-26 kl 20:15
Arena: Smörlyckans IP Plan 5
Publik: 40

FC Helsingkrona tog en övertygande seger mot Hardeberga BK på Smörlyckans IP Plan 5 med 4-1. Matchen började på bästa sätt för hemmalaget när Felix Oberhausen Krippler öppnade målskyttet redan efter 13 minuters spel. Bara fyra minuter senare ökade Eric Berggren på ledningen till 2-0 för FC Helsingkrona.

Hardeberga BK kämpade på och lyckades reducera genom Dawda Bojang i den 23:e minuten, men det var inte nog för att hota FC Helsingkronas försprång. I den andra halvleken ökade Aksel Hansen på till 3-1 för hemmalaget efter 56 minuters spel.

Till slut fastställde Henrik Persson Caesar slutresultatet till 4-1 efter att ha fått in bollen i mål efter 70 minuters spel. FC Helsingkrona tog därmed en välbehövlig seger inför hemmapubliken på Smörlyckans IP Plan 5.

Domaren Hossein Karbassi höll en stabil hand över matchen, med assistans av de assisterande domarna Anton Bäckström och Mostafa Al-Sultani. Totalt var det 40 åskådare som bevittnade FC Helsingkronas seger mot Hardeberga BK i Division 6 Skåne Sydvästra B för herrar.