Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-10 kl 18:30
Arena: Bara IP A-plan
Publik: 70

I tisdagskvällens match i Division 6 Skåne Sydvästra B på Bara IP A-plan tog Bara GoIF emot Arlövs BI inför en publik på 70 personer. Domarna för kvällen var Kevin Åkerberg som huvuddomare och Mostafa Al-Sultani och Khaleed Ramadan som assisterande domare.

Matchen inleddes i ett högt tempo, båda lagen kämpade hårt och skapade chanser, men det var Bara GoIF som tog ledningen i den 37:e minuten efter ett skott från Anton Jerome M Maynard som tog Arlövs BI-keepern på sängen.

Andra halvlek startade med Arlövs BI som försökte hitta en väg förbi Bara GoIF:s försvarslinje men det var Bara GoIF som utökade sin ledning i den 70:e minuten genom en fin boll från Hugo Månsson som styrdes elegant in i målet.

Arlövs BI försökte kämpa sig tillbaka men det var Bara GoIF som höll fast vid spelet och i den 89:e minuten satte Oscar Svahn spiken i kistan och gjorde 3-0 till hemmalaget.

Matchen slutade 3-0 till Bara GoIF som just nu håller sjunde platsen i tabellen med tio poäng medan Arlövs BI ligger på tionde plats med fyra poäng från sex spelade matcher. En välspelad match av båda lagen där Bara GoIF visade sin dominans och tog en välförtjänt seger inför sin hemmapublik.