Klågerups GIF - Lunds FF (4 - 2)
Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-21 kl 15:00
Arena: Nya IP, Klågerup A-plan

I en spännande och målrik match mellan Klågerups GIF och Lunds FF på Nya IP i Klågerup, lyckades hemmalaget ta en viktig seger med 4-2 inför en tom läktare.

Det var gästande Lunds FF som inledde matchen starkast och tog ledningen redan i den tionde minuten genom Anton Jonsson. Men Klågerups GIF visade karaktär och kvitterade genom Basheer Al-Doori i den artonde minuten. Kevin Holmquist vände sedan matchen till Klågerups favör med ett vackert mål i den trettiofjärde minuten.

Lunds FF gav sig dock inte utan svarade snabbt tillbaka och Anton Jonsson gjorde sitt andra mål för dagen och kvitterade till 2-2 strax före halvtidspausen.

I den andra halvleken var det återigen Klågerups GIF som tog kommandot och Måns Ohlin satte 3-2 efter en fin kombination i den 59:e minuten. Lunds FF försökte att komma tillbaka men Klågerups försvar stod emot och höll undan.

I den 76:e minuten drog Martin Palmqvist på sig en varning för Lunds FF och det blev en händelserik avslutning på matchen. Basheer Al-Doori blev sedan matchhjälte när han satte sitt andra mål för dagen och fastställde slutresultatet till 4-2 i den åttioåttonde minuten.

Klågerups GIF tar därmed en viktig seger och fortsätter att kämpa i Division 6 Skåne Sydvästra B, medan Lunds FF får fortsätta att jobba på att hitta formen inför kommande matcher.