Arlövs BI - Kävlinge Harrie FF (0 - 4)
Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-14 kl 13:00
Arena: Kronetorpsvallen C-plan

Det var en solig söndagseftermiddag när Arlövs BI tog emot Kävlinge Harrie FF på Kronetorpsvallen C-plan inför en publik på noll personer. Domaren Shahroz Hozabri hade assistans av Ali Salem Ibrahim och Fitim Miftari.

Matchen började intensivt och redan i den tionde minuten tog Kävlinge Harrie FF ledningen genom Eldar Muhic. Bara 12 minuter senare ökade de sin ledning till 2-0 genom Max Lindell.

I den andra halvleken fortsatte Kävlinge Harrie FF att dominera matchen och i den 55:e minuten ökade de sin ledning till 3-0 genom Khalil Misto. Två minuter senare hamnade Simon Serrander och Anthon Anderberg i domarens böcker med varsin varning.

I den 65:e minuten drog även Arlövs BI på sig en varning genom Simon Malmberg. Och i den 80:e minuten fastställde Khalil Misto slutresultatet till 4-0 till Kävlinge Harrie FF.

Det var en överlägsen seger för Kävlinge Harrie FF som dominerade matchen från start till slut och tog med sig tre poäng hem från Kronetorpsvallen.