Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-20 kl 14:00
Arena: Högalids IP, A-plan
Publik: 159

Matchen mellan Kävlinge Harrie FF och Lödde FF på Högalids IP började intensivt och båda lagen visade upp ett bra spel. Efter en jämn första halvlek var det Khalil Misto från Kävlinge Harrie FF som öppnade målskyttet i den 39:e minuten och satte 1-0 till hemmalaget.

I den andra halvleken fortsatte Kävlinge Harrie FF att dominera och ökade sin ledning till 2-0 genom Max Lindell i den 59:e minuten. Men Lödde FF gav inte upp och Jens Nilsson reducerade till 2-1 i den 65:e minuten.

Kampen blev allt mer intensiv och flera spelare drog på sig varningar. I den 85:e minuten lyckades Jens Nilsson göra sitt andra mål för dagen och kvitterade matchen till 2-2.

I slutet av matchen blev det hett på planen och Jesper Jacobsson från Kävlinge Harrie FF blev utvisad efter att ha dragit på sig sin andra varning. Trots en man mindre lyckades Kävlinge Harrie FF hålla stånd och matchen slutade 2-2.

Det var en dramatisk match på Högalids IP där båda lagen gjorde sitt bästa för att ta hem segern. Publiken på plats fick se en underhållande match med många målchanser och fina prestationer från spelarna. Efter 90 minuter stod det klart att lagen delade poängen och slutresultatet blev 2-2.